Pakej Katering Murah 2012 dan 2013 dari RM5.50?

Sutera Catering services memperkenalkan pakej asas atau katering murah untuk tahun 2012 dan 2013 ini dengan harga bermula dari RM5.50 sahaja. Pakej asas atau katering murah RM5.50 ini adalah berkonsepkan masak dan hantar khusus untuk mereka yang mementingkan bajet. Jadi apa yang ada di dalam pakej asas ini? Menunya adalah seperti berikut:

  • Nasi putih
  • Nasi Beriani
  • Daging Beriani
  • Ayam Masak Merah
  • Dalca Sayur
  • Sayur Campur
  • Papedom
  • Buah Oren
  • Jus Kordial
  • Air mineral

Tidak cukup dengan itu, kami berikan kek 3 tingkat percuma bagi meraikan hari bahagia anda. Juga kami berikan percuma penghantaran untuk sekitar lembah klang sahaja. Cepat, tempah dari kami sekarang sementara harga pakej katering murah ini masih lagi ada.

59 Responses to Pakej Katering Murah 2012 dan 2013 dari RM5.50?
  1. zarina danial
    August 3, 2012 | 12:53 pm

    cadangan sya nk wat ulgth prkahwinan hari jd ank 1th pd 2sept sya nk budget mkn dlm 150 tetamu

    • Anwar
      August 5, 2012 | 11:51 pm

      Salam………

      1. Puan nak menu apa?
      2. Budget berapa?
      3. Bertempat di mana?

      Boleh tinggalkan no. phone supaya mudah bagi pihak kami untuk menghubungi pihak puan.
      Terima kasih.

  2. era
    August 6, 2012 | 10:28 am

    Assalam.. utk pakej katering murah ni, max brp org pax? saya cadang utk Hari Raya Ke2, masak dan hantar sahaja, tidak perlu pelayan. rumah saya area Gombak. Boleh ke?

  3. non
    August 13, 2012 | 2:14 pm

    saya plan nak buat majlis makan sempena hari raya dan celebration my anniversary pada 15 sept 2012..tetamu dalam 50 orang saje.bertempat di taman putri jaya cheras. majlis ni simple aje..

  4. hasfaiza
    August 16, 2012 | 9:05 pm

    Salam.. nk tany mkn utk 1000 pax dgn harga RM5.50 per pax.. bln 3 masih available x? Area klang penghantaran percuma ke? Mknan boleh tester x.. TQ

  5. | Katering Perkahwinan, Katering Kahwin
    December 13, 2012 | 3:01 am

    [...] dengan pakej katering dan pakej perkahwinan. Salah sebuah katering kahwin yang menyediakan pakej katering murah dan katering masakan kampung yang popular di sekitar lembah klang, kuala lumpur dan selangor. Like [...]

  6. dilla
    December 20, 2012 | 11:58 am

    saya nk tnye…sye nk order dlm 100org untuk majlis bertunang di taman medan, petaling jaya insyAllah dlm bulan feb 2013…
    bajet tidak lebih dari RM 5.50…ape menu yg boleh sye dpt untuk bajet itu…

    terima kasih…

    • dilla
      December 20, 2012 | 11:59 am

      silap..dlm 100 org…

  7. zura
    December 24, 2012 | 1:13 pm

    pakej untuk 600pax
    menu:
    nasi putih
    ayam goreng berempah
    ayam masak merah
    daging masak kicap hitam pedas
    acar sayur
    pajeri nenas
    air/buah: kami urus sendiri
    bila: tahun 2014

    • Iefa
      August 14, 2013 | 2:43 pm

      Salam nk tanye price utk 400 pax

      Menu:
      Nasi briani
      Kambing
      Ayam masak merah
      Jelatah
      Buah
      Air
      Peralatan makanan
      Pelayan

  8. Haliza
    December 26, 2012 | 11:27 am

    Assalamualaikum.sy nk tny.kalau sy ambik pakej ni tp sy nk tmbh pelayan n makanan utk pengantin.brp ye.

  9. Haliza
    December 26, 2012 | 11:56 am

    Sy dh tgk pakej rm7.50 tu.tp boleh xsy nk kurangkn 500..so 1000 pax shj.

  10. Liza
    December 28, 2012 | 2:02 pm

    salam… harga ni masih ade lg x… valid x untuk 500pax.. TQ

  11. nana
    January 4, 2013 | 10:55 pm

    as salam klu sy nk pakej utk 1000pax ade x?bole pm at my email….n dkat nsdk la majlis tu

  12. asmah
    January 7, 2013 | 1:32 pm

    Majlis nikah, 16/03/2013, lokasi kg matang pagar sg buloh..

    1. katering utk 350pax berserta kelengkapan +pelayan
    2. Set kanopy = 3 kanopy piramid + kerusi meja

    boleh tolong quotekan..terima kasih

  13. hanani
    January 9, 2013 | 1:55 pm

    salam..
    pakej yang ditawarkan ni termasuk dengan khemah sekali atau tak?

  14. ridzwan
    March 29, 2013 | 1:53 pm

    tlg email sye…wat kat area sekinchan utk 1000pax…

  15. aina
    April 6, 2013 | 8:00 am

    Salam ..
    Saya nak tnya bkenaan dgn package catering ,for my wedding at kg, melayu subang ..
    500pax bajet tak mlbihi 7.xx ??

  16. ain
    April 14, 2013 | 4:33 pm

    Salam..sy nk buat majlis pertunangan utk 150org dlm bln 5 2013 ni inshaAllah..
    Menu sama mcm rm5.50 pny bajet tu..jd mcm mne? Boleh arrange utk sy? Tq..

  17. wani
    April 22, 2013 | 4:16 pm

    Salam .. saya nak tahu pakej utk 100 pax, boleh ? masak & hantar shja, xperlu pelayan .. ada tak utk lauk ala2 kampung .. Tq

  18. shah
    April 24, 2013 | 10:34 am

    salam , sy nk tny harga untuk set promosi Rm5.50 ni masih valid lg x ? sbb sy nk wat majlis perkahwinan dlm bulan Jun ….
    tlg reply secepat mungkin yeee ….

  19. ina alias
    May 3, 2013 | 1:43 am

    sy nk bt bday ank sy pd 6 julai ni..bajet dlm 250 org

  20. ruzita abd rahim
    May 7, 2013 | 5:42 pm

    Salam, adik, kak ita nak tanya, kak ita nak buat majlis harijadi cucu kak ita setahun. Nak buat dalam lunch time, apa agak2 makanan yg sesuai, simple dn makanan kampung. undangan dalam 100 org, boleh tak quote kan berapa, budget tak berapa banyak la.
    Rumah akak di Merdeka Villa bandar baru ampang, buat kat dewan bawah umah akak aje.

  21. liza
    May 13, 2013 | 9:45 am

    Assalam.. sy nk tempah pakej rm5.50 untuk wedding adik saya dlm 100 – 150 org…pada 7/7/2013 di Taman sri sinar K.L….boleh ke? tlg reply asap..tq

  22. ila
    May 18, 2013 | 7:37 pm

    salam…
    sy saya plan nak buat doa selamat n cukur jambul anak pada 1 jun 2013 ni..tetamu dalam 50-100 orang saje.bertempat di bukit rahman putra sungai buloh. majlis ni simple aje..utk kwn2 rapat n family…kalu blh nk pakej yg paling murah….tq

  23. siti
    June 2, 2013 | 11:28 am

    Salam

    Majlis bertunang
    100 orang
    Nasi putih
    Ayam Masak Merah
    Dalca
    SayurSayur Campur
    Papedom
    Buah Oren/Jus Kordial
    Lokasi: port klang
    Date: 01-09-2013

    Tambahan:
    1canopy
    Pelayan

    Sila bagi quotation utk tanpa Tambahan dan jika ada Tambahan.
    Urgent. TQ

  24. amira
    June 2, 2013 | 7:20 pm

    Sy nak wat kenduri kesyukuran tok anak sy..bjet tetamu dlm 150 org..berapa ye charge n apa ada dlm menu ye..tq..

  25. fandie
    June 7, 2013 | 11:18 pm

    Salam 2014 ada ke pomotion cik….

  26. Puteri
    June 12, 2013 | 8:40 pm

    Nak tnya.. Klu untuk penghantaran berapa cas nya??

  27. Puteri
    June 12, 2013 | 8:41 pm

    Nak tnya.. Klu untuk penghantaran berapa cas nya?? Kerusi dan meja di sediakan??

  28. Puteri
    June 12, 2013 | 8:41 pm

    Salam …cNak tnya.. Klu untuk penghantaran berapa cas nya?? Kerusi dan meja di sediakan??

  29. Rugayah
    June 26, 2013 | 9:07 am

    salam..
    adakah tuan/puan menyediakan pakej untuk berbuka puasa?

  30. ila
    July 14, 2013 | 6:28 am

    slm….klu sy nk pakej sekali ngan 3 khemah piramid..mkn utk 400 otg brp ye…

  31. Siti Mazriza Yaakub
    July 17, 2013 | 9:35 pm

    Menu nasi briyani, kambing, kenduri doa selamat & open house

  32. Nurul Iqeen
    July 25, 2013 | 6:11 pm

    Assalamualaikum..saya nurul,nak tanya ada lagi ke pakej murah rm5.50 ini..kalau macam ambik 1000pax brp rm?

  33. arnida
    August 20, 2013 | 3:59 pm

    saya nk order untuk majlis openhse 100pax..
    nasi briyani
    ayambriyani
    dalca daging
    acar rampai
    papadom besar
    buah
    air sirap
    tolg beritahu harga??

  34. roslina
    August 22, 2013 | 7:55 am

    saya nak buat sambutan hari raya di pejabat saya kuantiti utk 100 org.lokasi di solaris mont’ kiara tarikh 05/09/13

    • roslina
      August 23, 2013 | 3:53 pm

      x der feedback ker dari pihak katering..

  35. scma
    August 22, 2013 | 3:08 pm

    1. katering utk 600pax berserta kelengkapan +pelayan
    2. Set kanopy = 3 kanopy piramid + kerusi meja

    boleh tolong quotekan..terima kasih

  36. dilla
    September 2, 2013 | 6:54 pm

    Salam, nak tanya, saya buat majlis doa selamat lepas akad nikah untuk 100 org, makan buffet di kampung melayu subang. Menu yang saya nak ayam masak merah, daging masak hitam, daging kari, nasi putih dan air kordial berapa ye? Boleh tak quote harga untuk saya? Kalau sekali dengan satu khemah berapa? Peralatan buffet sekali you ke? Pada 21 september ni. Tolong email saya balik, dilla. Tq

    • dilla
      September 2, 2013 | 6:57 pm

      Tolong call atau msg saya di nombor 0102100016.tq

  37. sharifah
    September 5, 2013 | 11:42 am

    salam bln 5 2013 ad lg x hrga 5.50 untk mjlis pkhwinan?tpi sya nak tempah dalm ratusan shja..bolh trima x?5.50 juga ke hrga nya?servce hntran mcm mna?siap canopy ke?

    • sharifah
      September 5, 2013 | 11:42 am

      salam bln 5 2013 ad lg x hrga 5.50 untk mjlis pkhwinan?tpi sya nak tempah dalm ratusan shja..bolh trima x?5.50 juga ke hrga nya?servce hntran mcm mna?siap canopy ke

  38. aini
    September 7, 2013 | 6:52 pm

    masih ade lagi tak pakej nie ?
    saya nak ambil untuk 500 pax saja
    tlg reply secepat mungkin .. terima kasih

  39. Aiza
    September 8, 2013 | 11:23 pm

    Salam saya nak tanya tentang pakej untuk canopy ada x?dan makanan untuk 500pax.Majlis saya 13/10/2013.Berapa ye?

  40. azinudeen ali
    September 9, 2013 | 4:23 pm

    Saya nak tanya harga bajet paling murah untuk kahwin berapa?sekali dengan meja makan ke?saya sewa dewan.

  41. zul
    September 10, 2013 | 7:53 am

    boleh saya dapatkan no telefon Sutera Catering bagi memudahkan saya berurusan?

  42. alya
    September 10, 2013 | 12:44 pm

    assalamualaikum
    boleh bgy quotation untk mjlis khwin waktu mlam n guest 500

  43. ekin
    September 14, 2013 | 1:41 am

    salam. . Saya cadang nak buat jamuan utuk 200 org selepas akad nikah..
    Boleh bagi bg no tel.. Supaya sy boleh tnye selanjut ny..

  44. Niesa akhir
    September 25, 2013 | 7:08 pm

    Sy niesa duduk selayang, If sy nak ambik pakej b but hnya 500 org..so jadi berapa?? Pm plzz..tqvm..

  45. farah
    October 8, 2013 | 1:03 pm

    salam..kalau at pahang terima tmphan x?utk 500 pax.majlis bulan 2 2014?

  46. amira
    October 29, 2013 | 1:39 pm

    salam saya nak buat majlis perkahwinan pada tahun hadapan masih ada lagikah promosi ini untuk tahun hadapan ?

  47. linda
    October 29, 2013 | 2:08 pm

    saya nak buat majlis pertunangan.. saya nak taw harge untuk 100 org macam mane ye kire.. n lauk nye macam mana pula.
    tq

  48. Norazilah
    November 8, 2013 | 8:16 am

    Assalam.in shaa Allah majlis perkahwinan saya pd tahun depan.saya nak tanya,masih ada lagi ke katering murah ni?

  49. wawa
    November 12, 2013 | 9:50 pm

    saya nak buat majlis di syarikat, 300 org, klu boleh nak buat gerai2 sbb nak mkn panas, kos rm 26/srg, klu ada package siap kambing golek, satay, cendol, ayam golek pun ok jgk.. minta beri cadangan..

  50. jaja
    February 5, 2014 | 12:34 pm

    Cadangan saya nak buat majlis kenduri doa selamat bajet dalam 100-150 pax. majlis 5 april 2014. reply dgn segera . majlis bertempat di kampung damai kuang sg buloh. tq.. no contax no saya 017-2699306

  51. azwan
    July 4, 2014 | 12:17 am

    Salam tuan
    Nak tanya pakej berbuka puasa. Harga pakej,menu termasuk khemah dan kambing bakar kalau ada utk 100 pax.
    Terima kasih

  52. Siti Salwa Binti Mad Azhari
    September 26, 2014 | 3:50 pm

    salam sy nak buat majlis pertunangan dalam 80-100pax
    hidangan: ikan masin masak lemak nenas, sambal ayam, sambal belacan n ulam2 termasuk kordial berapa ye..?

Leave a Reply


Wanting to leave an <em>phasis on your comment?

Trackback URL http://suteracatering.com/pakej-katering-murah-2012-dan-2013/trackback