Sutera Catering memperkenalkan servis katering perkahwinan 2012 dengan harga pakej yang pasti memikat bakal pengantin. Pakej asas yang kami tawarkan bermula dengan harga dari RM7.90/pax*. Pakej asas katering kahwin ini meliputi masakan menu beriani. Juga kami sediakan Sajian untuk pengantin yang terdiri daripada ayam golek, ikan siakap sweet sour dan lain-lain. Kami juga menyediakan percuma kek 3 tingkat sementara stok masih ada. Juga kami sediakan penghantaran percuma untuk sekitar lembah klang.

Juga kami sediakan pakej katering perkahwinan untuk dewan atau hotel yang bermula serendah dari RM11.90/pax*. Kami sediakan menu beriani dan juga menu sajian pengantin. Juga kami sediakan kerusi meja. Terdapat juga hadiah percuma yang kami sediakan bersempena menyambut hari bahagia anda.

Untuk yang mengadakan majlis perkahwinan di outdoor atau di rumah kediaman masing-masing boleh memilih untuk mengambil pakej katering perkahwinan kanopi yang harga bermula serendah dari RM12.90/pax*. Kami sediakan menu beriani dan juga menu sajian pengantin. Juga kami sediakan kanopi beserta kerusi meja. Terdapat juga hadiah percuma yang kami sediakan bersempena menyambut hari bahagia anda.

Sila lawati pakej katering perkahwinan 2012 yang kami tawarkan untuk melihat maklumat yang lebih terperinci. Sesungguhnya di Sutera catering kami akan cuba memberikan servis yang terbaik ala hotel dan istana untuk hari bahagia anda.

Nantikan entry kami seterusnya dengan katering perkahwinan lengkap untuk mereka yang mencari total solution di dalam perkahwinan.

*harga untuk 1000pax minimum