Bagi mereka yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan sekarang 2012 dan tahun depan 2013, Sutera Katering memperkenalkan pakej perkahwinan kami. Bagi pakej perkahwinan yang hanya khusus untuk sajian makanan dan katering, kami sediakan pakej bajet RM5.50* RM5.00*/pax, masak dan hantar. Selain dari menu seperti nasi putih, nasi beriani, daging beriani, ayam masak merah, dalca sayur, sayur campur, papedom, buah oren, jus kordial dan air mineral, kami sediakan kek 3 tingkat dan penghantaran percuma sekitar lembah klang.

Untuk mereka yang inginkan peralatan dan kelengkapan beserta sajian katering seperti menu di atas, siap dengan hidangan pengantin yang terdiri daripada ukiran buah, ayam golek, udang panjat, siakap sweet sour, telur burung puyuh, dan pudding mix fruit. Juga disediakan pelayan sajian beruniform dan dome 2 set. Kami juga sangat berbesar hati untuk memberi percuma bubur pulut hitam sebagai pencuci mulut, penghantaran percuma sekitar lembah klang dan kek 3 tingkat sebagai meraikan majlis perkahwinan. Pajej B kami ini hanya RM8.50*/pax.

Pakej katering perkahwinan 2012/2013 yang seterusnya adalah Pakej C untuk Canopy (Kanopi). Harga pakej ini hanya RM11.50*/pax dan hampir kesemuanya telah ada untuk sebuah majlis  kahwin. Sesuai untuk mereka yang melakukan majlis di sekitar halaman rumah dengan pemasangan set canopy untuk pengantin dan set canopy tetamu. Set yang disebutkan ini termasuk kerusi dan meja yang meliputi set meja makan beradap, set meja makan VVIP berserta dome, set meja tetamu, set meja buffet, meja hadiah, meja doorgift dan meja Kek. Seperti biasa servis katering ini dengan pelayan sajian yang lengkap beruniform. Untuk memeriahkan suasana, kami tawarkan servis PA system dan Dee Jay beserta Karaoke juga. Untuk mengabadikan kenangan di hari majlis kahwin ini, kami sediakan juga perkhidmatan fotografi dengan sticky album. Juga percuma bubur pulut hitam sebagai dessert, nescafe tarik 3 tingkat dan penghantaran percuma sekitar Lembah Klang (Kuala Lumpur dan Selangor)

Bagi mereka yang menjalankan majlis perkahwinan di dewan atau hotel, kami sediakan pakej D untuk Dewan. Segala peralatan dan servis adalah hampir sama dengan pakej C, cuma kanopi tidak disediakan. Pakej D termasuk set menu asas nasi beriani untuk tetamu, hidangan pengantin, set kerusi meja, PA system+DJ+karaoke, servis fotografi dan lain-lain. Untuk pakej D ini harga adalah RM11.00*/pax iaitu lebih rendah dari Pakej C Canopy.

Dan yang terakhir sekali adalah pakej perkahwinan lengkap. All in one. Semuanya di dalam pakej lengkap ini yang hanya RM19.30* RM17.30*/pax untuk majlis kahwin di dewan dan RM19.50* RM17.30*/pax untuk yang mengadakan majlis di perkarangan rumah menggunakan kanopi. Untuk pakej lengkap ini kami sediakan pelamin 3 panel dan hiasan, solekan dan Andaman (make up), baju pengantin lelaki dan perempuan, aksesori lengkap, permaidani merah, pintu gerbang dan flower stand di sepanjang permaidani merah. Juga dengan tambahan lebih dome selain dari menu set nasi beriani, hidangan pengantin dan kelengkapan meja dan kerusi serta (kanopi untuk pakej kanopi).

Untuk melihat detail yang ditawarkan sila klik disini –>> pakej katering perkahwinan

Jadi tunggu apa lagi. Cepat dapatkan pakej perkahwinan hebat untuk tahun 2012 dan 2013 kami mengikut bajet anda dari serendah RM5.00*/pax sementara tawaran untuk pakej katering perkahwinan ini masih lagi ada.

*minimum 1000 pax.

pakej perkahwinan